Wednesday, 5 March 2014

aim bek .

assalamualaikum guys ?
apa habak naaa? sihat tak ? rindu tak ?
sebenarnya tak rindu pun .
nak jadi macam bloger lain juga acah acah rindu blog yang dah lama menyepi.
tapi rasa takde lah lama mana pun chek tak update benda alah ni. al maklumlah busy kann.
nama pun bakal engineer. cewahh. haha *ketawa che ta
mai lah mulakan mukadimah semula. haha.
 
 
digelar sebagai budak perempuan yang sangat kurang ajar. mungkinlah bagi engkorang.
tpi bagi aku its tooooooooooo normal. sebab THIS IS ME.
dicop sebagai perempuan genit yang mulut tak pernah berhenti bercakap, gelak tak ingat dunia, dan dan dan kentut bersepah sangat lah idak menyenangkan hati kan?
orang dengar pun set set nak terkeluar perkatan "euwwwwww" tu kan. tak tahu padahal lelaki paling jijik bila keluarkan perkataan tersebut. tapi apa boleh buat. mausia. nak try semua benda yang menjadi ikutan. kan?
 
nak dijadikan cerita aku seorang studnt sepenuh masa yang tak delah banyak mana pun cerit yang nak dishare. tp sebagai "akak" bagi adik adik yang kat luar tu aku nak try juga share pengalaman. share segala-galanyalah. haha. mana tahu dapat menjadi pembakar semangatkan?
 
untuk first post ni (I dah delete post lama sebenarnya) aku cuma nak kenalkan diri je. haha. so, hi world ? wait for my next post. insyaAllah.


No comments:

Post a Comment